انجمن ایرانی زبان و ادبیات عربی- اخبار رشته زبان و ادبیات عربی
گزارش نخستین جلسه ایجاد استارت آپ های درآمدزا برای دانشجویان زبان و ادبیات عربی + تصاویر

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1396/5/10 | 
نخستین جلسه ایجاد استارت آپ های درآمدزا برای دانشجویان زبان و ادبیات عربی روز دوشنبه مورخ 9/5/1396 ساعت 11 و با حضور جمعی از دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترای زبان و ادبیات عربی در دانشکده ادبیات، تاریخ و زبان های خارجی دانشگاه الزهراء (س) برگزار شد.
   در ابتدای جلسه سرکار خانم دکتر انسیه خزعلی ، توضیحاتی را در باب استارت آپ های درآمدزا در حوزه زبان و ادبیات عربی  وچگونگی لینک شدن این رشته با سایر رشته ها و مهارت ها را بیان نمودند. سپس جناب آقای مهندس اسدی از مرکز فناوری های نرم دانشگاه صنعتی شریف به تشریح بیشتر فعالیت در حوزه استارت آپ و تجربیات خود و همکارانشان در این زمینه پرداختند و موضوعاتی همچون گردشگری، آموزش و سلامت را به عنوان زمینه های مناسب جهت آغاز فعالیت استارت آپ های دانشجویان زبان عربی معرفی نمودند. همچنین ایشان آمادگی خود را جهت انجام امور فنی و تولید اپلیکیشن های لازم در این خصوص اعلام داشتند.
   در ادامه جناب آقای دکتر عزمی از اعضاء هیئت علمی دانشگاه الزهراء (س)  ویکی از موفق ترین اساتید در زمینه کارآفرینی استارت آپی به بیان دیدگاه های خود در موضوع استارت آپ های عربی پرداختند و ضمن بیان تجربیات خویش در این حوزه و تایید اولویت های ذکر شده توسط مهندس اسدی پیشنهاد راه اندازی استارت آپ هایی در حوزه مواد غذایی را نیز اضافه نمودند. پس از ایشان جناب آقای دکتر شیری معاونت پژوهشی دانشگاه در سخنانی ضمن استقبال از آغاز این طرح، از آمادگی دانشگاه به ویژه مرکز نوآوری و شکوفایی، جهت حمایت از استارت آپ های دانشجویی خبر دادند.
   در بخش پایانی جلسه یکی از فارغ التحصیلان شریف که در مدت کوتاهی توانسته بود استارت آپ صادراتی خود را تبدیل به شرکت دانش بنیان نماید  توضیحاتی را در خصوص چگونگی تولید محتوای دیجیتال در فضای الکترونیک و برخی از فعالیت هایشان در این زمینه ارائه نمودند. همچنین خانم دکتر خزعلی تأکید نمود که در مرحله نخست این کار مشارکتی و بعدا به صورت مستقل ودر همه زمینه هایی که امکان ارتباط با کشورهای عربی باشد از جمله ادبیات و فرهنگ خواهد بود در پایان بازدید حاضران از مرکز نوآوری و شکوفایی دانشگاه بازدید به عمل آوردند و خانم دکتر حسین زاده مدیر مرکز از نحوه پشتیبانی از این شرکت ها مطالبی را بیان کردند و یکی از کارشناسان مراحل مختلف پیش شتابدهی و شتابدهی را برای حاضران تشریح نمود .
در این زمینه مقرر شد طرح سه اولویت نخست آماده و دانشجویانی که مایل به همکاری هستند توانمندی و میزان وقت گذاری خود را اعلام نمایند تا اقدامات عملی در این زمینه صورت پذیرد.


 
نشانی مطلب در وبگاه انجمن ایرانی زبان و ادبیات عربی:
http://arabiciran.ir/find-1.61.495.fa.html
برگشت به اصل مطلب