انجمن ایرانی زبان و ادبیات عربی / الجمعية العلمية الإيرانية للغة العربية وآدابها
  • |
  • |
  • |
  • |
  • جمعه 8 آبان 1405
  • |
  • 01:17

نظرسنجی

موفق ترین راه برای ایجاد تحول اساسی در رشته عربی چیست؟
برگزاری دوره های مهارت افزایی برای اساتید و فارغ التحصیلان
به روز کردن سرفصل دروس بر اساس نیازهای کشور
تغییر نگاه دانشجویان و اساتید به رشته
بازنگری در پذیرش دانشجویان وشیوه آن
تغییر روش های تدریس و منابع درسی
   

اساتید رشته ی عربی

 ads شماره حساب انجمن ایرانی زبان و ادبیات عربی

فعالیت‌های انجمن مفهوم سنت و مدرنیته با تأکید بر عقلانیت در منظومه‌ی فکری طه عبدالرحمن
اولین نشست از سلسله نشست‌های آفاق ( آشنایی با متفکران جهان عرب ) روز سه‌شنبه مورخه‌ی ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در کتاب‌خانه‌ی گروه عربی دانشگاه تهران با سخنرانی دکتر مسعود فکری با موضوع " مفهوم سنت و مدرنیته با تأکید بر عقلانیت در منظومه‌ی فکری طه عبدالرحمن " برگزار شد.در بخش اول جلسه آقای دکتری فکری مفهوم سنت و مدرنیته را در اندیشه‌ی عبدالرحمن بازخوانی کرده و در بخش دوم سخنان‌شان به مفهوم عقلانیت در دستگاه فکری این متفکری مغربی پرداختند. در بخش پایانی جلسه هر کدام از حاضران به نقد و بررسی دیدگاه‌های خود درباره‌ی طه عبدالرحمن اشاره کردند و سخنران این نشست به پرسش‌هایی هم که از سوی حاضران مطرح شد پاسخ دادند.سلسله نشست‌های «آفاق» با هدف آشنایی و گفت‌وگو درباره‌ی اندیشه‌ها و آثار متفکران جهان عرب برگزار می‌شود.

افزودن نظرات:






نخستین کارگاه «ترجمه ادبی» از سلسله کارگاه‌های ترجمه

نخستین کارگاه «ترجمه ادبی» از سلسله کارگاه‌های ترجمه، با تدریس دکتر جواد اصغری، عضو هیئت علمی گروه زبان و ادبیات عربی دانشگاه تهران، به همت انجمن ایرانی زبان و ادبیات عربی و با همکاری نشر عبارت و کانون گفتمان و ترجمه دانشگاه تهران، روز ۲۵ مهرماه ۱۴۰۵ در تالار شهیدی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران برگزار شد.


معرفی آثار دکتر تورج زینی‌وند
نخستین نشست معرفی آثار اعضای هیئت علمی گروه‌های زبان و ادبیات عرب دانشگاه‌های کشور، با همکاری انجمن ایرانی زبان و ادبیات عرب و انجمن علمی دانشجویی زبان و ادبیات عرب دانشگاه رازی برگزار شد.

مفهوم سنت و مدرنیته با تأکید بر عقلانیت در منظومه‌ی فکری طه عبدالرحمن
اولین نشست از سلسله نشست‌های آفاق ( آشنایی با متفکران جهان عرب ) روز سه‌شنبه مورخه‌ی ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در کتاب‌خانه‌ی گروه عربی دانشگاه تهران با سخنرانی دکتر مسعود فکری با موضوع " مفهوم سنت و مدرنیته با تأکید بر عقلانیت در منظومه‌ی فکری طه عبدالرحمن " برگزار شد.


با کلیک بر روی 1+ سایت انجمن را محبوب کنید